Interieuradvies

Bijna iedereen die ik ken houdt van een creatieve binnenruimte. Het ontwerp en de aard van de plek waar je woont, school, werk, eten, etc. hebben keer op keer een bewezen invloed op je mentale verwerkingssnelheid, concentratie, rust en kwaliteit van de output. In dat opzicht is het cruciaal om een goed ontworpen interieur te hebben voor maximaal comfort en productiviteit. In dit artikel heb ik gekozen voor de beste interieur blogs die u zult waarderen.

Wie houdt er daarnaast niet van esthetisch mooie scènes? Een sfeervol interieur met prachtige zetels en zitmeubelen kan het broodnodige eye candy zijn na een lange dag werken. Het spreekt voor zich dat we allemaal verschillende voorkeuren hebben als het gaat om de inrichting van een interieur, gewoon op dezelfde manier waarop verschillende stijlen verschillende mensen aanspreken.

Het mooie van dit tijdperk is dat we verschillende interieurontwerpers en interieurbureaus hebben die vakkundig de inhoud van een verscheidenheid aan interieurstijlen hebben samengesteld om aan uw wensen te voldoen – of het nu modern, hedendaags, minimalistisch, industrieel, Scandinavisch, traditioneel, transitioneel, Boheems, Rustiek, Shabby Chic, Kust, etc. is, wij hebben u in huis.

Laten we er meteen op ingaan.

Beste interieur blogs
Lijst van de beste villabouw blogs
1. 2. Appartement therapie
In 2001 begon Maxwell Ryan, vaak aangeduid als “de appartementtherapeut”, met Appartementtherapie. In die tijd was het slechts een wekelijkse nieuwsbrief voor cliënten.

Lees meer over
Beste Blogs & Top Bloggers

De beste design blogs

In 2004 was het uitgegroeid tot een betrouwbaar mediabedrijf. Appartemententherapie is nu een toonaangevende site voor inspiratie, hacks en tips op het gebied van interieurdesign. Het staat ook bekend om de dagelijkse huisrondleidingen van lezers die de ruwe en onbewerkte ontwerpen van hun huizen insturen.

Het belangrijkste doel van de blog is om in de creatieve kloof voor klanten te staan door hen te inspireren met de beste winkelgidsen, deskundig advies en doe-het-zelf gidsen. De blog bevat inhoud in de categorieën Design, House Tours, Projects, Organizing & Cleaning, Real Estate, Wellness, Life, Videos en Bazaar.

Appartement therapie
Appartemententherapie – doe-het-zelf magazine
2. 3. Gek op het huis
Kate Watson-Smyth is een gedecoreerde journalist en schrijver die vreugde vindt in het delen over interieurs. Ze heeft gewerkt met The Independent, Financial Times, The Daily Telegraph, The Guardian, en schrijft voor hen over zaken als design, interieur en eigendom. De blog heeft een aantal onderscheidingen gewonnen, waaronder de Vuelio No 1 UK Interiors Blog en de Amara Interior Blog Awards Best Design Inspiration Blog.

U vindt het misschien ook leuk om
14 Beste DIY Blogs

17 Best Lifestyle Blogs

14 Best Fashion Blogs

Mad about the House bevat haar werk onder Design Classics, ontwerpen ze is Mad About, House Hunter, The Directory, My House, Your House en tot slot een Podcast sectie. Voor Kate Watson is deze blog een plek waar ze al het interieurontwerp dat ze niet kan passen in de krantenartikelen die ze doet, kan laten zien en uitdrukken.

Ze is er ook op gebrand om lezers en luisteraars (via haar podcast sectie) de inspiratie te geven voor het versieren van hun huizen met wat ze “interessante en ongewone items” noemt. Ze heeft een breed scala aan stijlen, die u helpen om haar filosofie waar te maken- Uw huis zou uw verhaal moeten vertellen.

Gek op het huis – de beste interieur blogs
Gek op het huis
3. 3. Ontwerp-jager
Als je een sukkel bent voor minimalistisch interieurontwerp, kan het Design Hunter blog net zo goed zijn wat je zoekt. Het minimalistische karakter van het blog is duidelijk zichtbaar vanaf het moment dat je op hun site komt.

Lees over
21 Beste persoonlijke blogs om te volgen

25 van de Best Graphic Design Blogs

De totale lay-out is zo eenvoudig en toch o zo elegant. Met slechts drie categorieën slaagt de blog er nog steeds in om inhoud te leveren op alle dingen die effectief ontworpen zijn. De drie groepen die er op staan zijn onder andere interieur, design en lifestyle. Het interieur bevat alles, van ruimtetransformaties tot afwerkingen en commentaar op oppervlakken.

De designcategorie biedt uitgebreide recensies over waar u uw munten kunt opslaan bij het winkelen voor fantastische stukken die een aanvulling vormen op uw ontwerpen, zoals tapijten, verlichting en armaturen, en stylingtips, enz. De laatste categorie, lifestyle, brengt een extra tintje aan de interieur- en ontwerpcategorieën. Het heeft lifestyle-posten, bestemmingen, mode, technologie, wellness en schoonheid.

De blog, opgericht door Hellen Powell, heeft lof gekregen van verschillende kanten, waaronder The Sunday Times, Good Housekeeping, Pinterest UK Interiors Shortlist in 2018.

Design Hunter – beste interieur blogs
Design Hunter Blog
4. 4. Huis van Brinson
U kunt ook lezen
10 Best Mam Blogs

10 Beste blogs voor vrouwen

Beste mannelijke blogs

Deze blog is van Will en Susan Brinson. Ze zijn een koppel dat diep in de fotografie en creativiteit zit, wat blijkt uit de kwaliteit van de foto’s op hun blog van ontwerpen, eten, fotografie en reizen. Het koppel is bezig met de renovatie van een oud huis in Hudson Valley, dus de meeste van hun berichten over interieurontwerp zijn gebaseerd op hun renovatieavonturen in Hudson Valley.